Cum comand

Prelucrarea şi expedierea comenzilor

Comenzile primite până la ora 12:00 de luni până vineri, sunt prelucrate şi expediate în aceeaşi zi. Comenzile primite după ora 12:00 sunt expediate în dimineaţa următoarei zile lucrătoare. Sâmbăta şi duminica nu se fac expedieri.

Valoarea minima de comanda

Comanda minimă care se poate efectua pe site-ul magazin.geluriuv.ro este de 35,00 lei (valoarea produselor).

Costul transportului

Expeditia prin curierat. Indiferent dacă locuiţi într-un oraş mare sau într-o zonă rurală, curierul vă va aduce coletul la uşă în termen de 24 de ore de la expediere.

De exemplu, dacă efectuaţi comanda luni seara, vă expediem coletul în cursul zilei de marţi şi curierul livrează în cursul zilei de miercuri. Dacă efectuaţi comanda în weekend, vă expediem coletul în cursul zilei de luni şi curierul livrează în cursul zilei de marţi. ATENTIE! se percep taxe pentru kilometri suplimentari daca optati ca transportul sa se faca prin curierat si dumneavoastra locuiti intr-o zona rurala sau intr-o zona unde nu exista sediu Fan Courier.

Curierul vă va preda coletul la adresa indicată de dv. În caz că nu puteţi fi contactat(ă) se va reîncerca predarea în decurs de 36 de ore. Există posibilitatea să indicaţi telefonic curierului o adresă alternativă unde să vi se facă predarea coletului.

Expeditia prin Poşta Română. Timpul de livrare este de 3-4 zile lucratoare din momentul expeditiei coletului. In cazul acestui tip de livrare va trebui ca dumneavoastra sa va prezentati la oficiul postal de care apartineti cu buletinul sau cartea de identitate pentru ridicarea coletului.

Tarife de transport

Transport curier rapid – 17 lei
Transport Poştă – 12 lei
Transportul este gratuit pentru comanzile mai mari de 300 lei!
Livrările internaționale în țările membre EU se fac prin firmele de curierat extern, firmele transport persoane sau posta romana. Costul expeditiei variaza intre 10 si 30 euro in functie de destinatie.


Cum faceţi plata?

Pay pal – serviciu specializat de plati electronice. Pentru coletele aduse de curier, plata se face numerar către acesta în baza unei facturi/chitanţe. Pentru coletele trimise prin Poștă trebuie să vă prezentați personal cu buletinul și avizul la oficiul poștal de care aparțineți și să plătiți numerar la ghișeu contravaloarea rambursului.

Pentru clienţii persoane juridice există şi posibilitatea plăţii prin transfer bancar în contul nostru. Pentru comenzile externe plata se face inainte de expedierea coletului deoarece nici o firma de curierat extern nu accepta plata ramburs.